PIZZA DEAL ALMERE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 628 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizza Deal Almere. Meer weten? Ontdek meer

5 okt 2022 om 19:56 Heerlijk gegeten, en stipt op tijd.
5 okt 2022 om 0:15 Lekker gegeten. Complimenten
1 okt 2022 om 23:10 Vers bereid en heerlijk zoals altijd!
1 okt 2022 om 20:42 Eten was goed maar op bezorgen hebben we letterlijk 2.5 uur gewacht.. 3 x gebeld..
1 okt 2022 om 20:18 Heb me drinken nog steeds niet gekregen?
1 okt 2022 om 9:33 Om 5 uur pizza besteld voor half 8 in de avond. Het werd pas om kwart over 8 bezorgd! Vorige keer ook 1,5 uur te laat! Pizza zijn heel lekker maar omdat de bezorging zo slecht is stappen wij over naar een ander!
30 sep 2022 om 21:45 Gruwelijke pizza’s zoals altijd!
30 sep 2022 om 8:13 Opgevouwen pizza was goed gevuld met shoarmavlees heerlijk met kaas erin. Kapsalon had wel weinig groente en vlees was niet zo smal gesneden. Voor de rest heerlijk
27 sep 2022 om 6:53 Xxl Pizza lekker veel groenten er op binnen 20 min bezorgt supper snel
26 sep 2022 om 21:39 Eten is top
25 sep 2022 om 22:11 De pizza waren heerlijk Jammer dat we zolang hebben moeten wachten. We konden de bestelling volgen en die gaf aan dat die geleverd zou worden maar dat heeft alles bij elkaar nog ruim 20 minuten geduurd. Bij elkaar 1 uur zitten wachten