PIZZA DEAL ALMERE

PIZZA DEAL ALMERE Heerlijke Pizza's

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 487 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizza Deal Almere. Meer weten? Ontdek meer

15 mei 2022 om 21:23 Geleverd bij verkeerd adres, doos was opengemaakt en het voelde niet fijn meer om op te eten.
15 mei 2022 om 1:41 Pizza kipsate aanrader
12 mei 2022 om 8:46 Weer super lekker!
11 mei 2022 om 20:31 Kofte wrap met friet en extra kaas en cheeseburger waren super! Ik ga zeker vaker bestellen!
6 mei 2022 om 22:18 Top
6 mei 2022 om 1:28 Aangegeven via de telefoon of er knoflooksaus meegebracht kon worden, dit alsnog vergeten. En eten pas na 55 minuten gekregen..
1 mei 2022 om 13:34 Altijd lekkere pizza
1 mei 2022 om 13:13 De bezorger kwam een uurtje laat met het eten toen heb ik de bestelling niet geaccepteerd en meteen geannuleerd.
30 apr 2022 om 21:54 Koude oude patat, stukje bot op mijn pizza
30 apr 2022 om 4:45 Lekkere pizza’s en mijn dochter zei beste kipburger ooit!!
28 apr 2022 om 22:23 De Burgers waren lekker en optijd bezorgd, alleen was de tas en de burgers een smurrie, blijkbaar waren ze gevallen? de saus lag in de tas en zat aan de buitenkant van de verpakkking. In al die jaren dat we bij hun bestellen nog nooit meegemaak.
27 apr 2022 om 22:27 Het heeft heel lang geduurd en ook heb ik 40 min na het vasten breken kunnen eten. Daarnaast heb ik verkeerde bestelling binnen (pittige kip vleugels ipv nuggets) en geen drinken, vergeten mee te geven. Bezorgen moest 2 keer heen en weer.